KARABÜK / MERKEZ - LATİFE HANIM ANAOKULU

LATİFE HANIM ANAOKULU

ATATÜRK MAH. AKİF SK. LATIFE HANIM ANAOKULU BLOK NO: 17 MERKEZ / KARABÜK
Vizyon
Dünyada uygulanan kabul görmüş okulöncesi programlarını okulumuzda uygulayarak Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda sorgulayan, değerlendiren, araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için öğrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz icin örnek olmak.
Misyon
Biz Latife Hanım Anaokulu olarak 36-66 aylık çocukların fiziksel,duygusal,zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, saygı,sevgi,işbirliği,sorumluluk,yardımlaşma paylaşma gibi davranışlar kazandırarak Atatürk ,bayrak,millet,aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen,çevresiyle iyi iletisim kurabilen,dürüst,ilkeli, cağdaş,hak ve sorumluluklari bilen kültürel çeşitlilik icinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Öğretim Şekli :Normal 09:00/14:00
Merkezi doğalgaz sistemi
OTOBÜS-DOLMUŞ
ATATÜRK MAH GÜRSES SOKAK NO.13 KARABÜK ŞEHİR MERKEZİ
İl Merkezinde
Proje Çalışmaları
OKULUMUZ 2017 YILINDA BEYAZ BAYRAK SERTTİFİKASI ALMIŞTIR. 2019 YILINDA DA BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI ALMIŞTIR. 2020 yılında OKULUM TEMİZ BELGESİNİ ALMIŞTIR.